onsdag den 16. marts 2016

Et visuelt view ind i Kina


1 stk. forfrossen dansker under dynen i en iskold lejlighed.


1 stk mere. Huen og "flybrillerne" hjalp lidt, så vi undgik de værste øresmerter 

Kina er det land med flest "Fitness Worlds" i verden. De popper op i hver en park, hvor der er rig mulighed for at træne core, cardio mm. - i al slags tøj. Og fodtøj. Damen her havde tralvt med at "rulle pizzadej" i et par solide hæle.... 


Candra er klar til at give den hele armen som rengøringsspecialist i vores lejlighed!
Vi brugte en hel fredag eftermiddag + aften på at gøre lejligheden tålelig...

Vores mindre flatterende toilet. Billedet er taget efter rengøring, der bl.a. indebar skoldning af gulvet 4-5 gange. Vi var meget pressede over synet i starten, men har nu vænnet os lidt til det. Set fra den lyse side: Vi får trænet balder, læg og lår. 

Så er der "runddans"!
De ældre kinesiske damer ynder at joine hinanden i parken til en episk dance-off.
 Kort sagt: De starter med at være 2, der går rundt i en cirkel og laver "gymnastik" til musikken. Når de er færdige, er de 10-20 stykker. Dansen på dette billede var dog med deltagelse af op mod 50-60 personer.. 


En weekend ved Tianfu square. Vi har ofte været ude for at blive fotograferet af kineserne som et eksotisk indslag. Men denne skønne dame måtte VI bare have et billede med. Hun sang en lille sang for os, der lød nogenlunde således: "I love you. I love my family" Hun fulgte herefter syngende efter os i et godt stykke tid..
I baggrunden, øverst t.h. ses "formanden", der som en manden Messias lyser velsignelsen over folket på pladsen og den tilstødende "Peoples Road  


På tur med Chengdu Panda Hash (En af de mange Hash House Harriers - klubber i verden)
Sloganet lyder: "A drinking club with a running problem". Humoren var fantastisk uhøjtidelig, og vi fik mange grin! På billedet blev 5 løbere straffet for at løbe forkert. Straffen var lige så mild, som den var sjov: De skulle drikke et krus øl med armen i et afløbsrør!
I baggrunden (med den grønne vest) ses vores vej ind i gruppen: Wasebe, som vi mødte i tennisklubben.  

Candra og Niels foran "The Giant Buddha" i Lê Shan.
Den er hugget ind mellem klipperne og skuer udover sammenløbet at to større floder.  


Niels, Laurits, Anne-Sofie og Gustav (Candra bag kameraet) i sengen på hostellet i Banguo, tæt på bjerget Emei Shan. Drengene havde i Nepal lært et meget underholdende kortspil, kaldet Dumbla, at kende. Dette har vi siden hygget os meget med. 







Søndag aften på stamstedet. På billedet ses en omgang "Gong Bao Jiding" - Gris a' la Gong Bao.
Hertil en omgang  Mián - nudelsuppe. Lækkert!

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar